WhatsApp Image 2021-06-01 at 19.11.54.jpeg

TALK-TIME

Relatievakantie met tijd voor jezelf en elkaar

Zijn jullie elkaar in de drukte van het leven uit het oog verloren? Vervul je veel rollen en ben je daardoor het evenwicht kwijt in je leven en relatie? Heeft je relatie weer een boost nodig na het krijgen van kinderen? Wil je de sleur doorbreken en je relatie weer leven in blazen? Wil je verder na ontrouw? Wil je open kunnen communiceren over uitdagingen, verschillen en intimiteit in je relatie? Wil je opnieuw plezier beleven en samen lachen? Wil je meer écht bij elkaar zijn en met liefde tijd maken voor elkaar? 
 

Kom dan genieten van een relatievakantie, groei weer dichter naar elkaar en zeg ja tegen plezier, vrijheid, intimiteit en verbondenheid. 

VOORDELEN RELATIEVAKANTIE

BEWUSTWORDING

Drie weken voor de vakantie word je via oefeningen uitgenodigd om jezelf en je relatie onder de loep te nemen. Op die manier kan je tijdens de relatievakantie concrete voorbeelden aanhalen en ben je je bewust van de zaken waar je aan wil werken.

FOCUS EN EFFICIËNTIE
Je bent tijdens je relatievakantie uit de hectiek van het leven en kan je
beter concentreren op elkaar zonder afleiding van de dagelijkse bezigheden. 
Tijdens je relatievakantie ben je vijf dagen intensief bezig met je relatie. Je kan tijd vrijmaken om te focussen op de oefeningen en échte aandacht hebben voor elkaar. Daarnaast ben je in vakantiemodus en kan je tijd maken om te genieten van de vakantiesfeer en ontspannende uitstappen. Deze combinatie maakt dat je snel en efficiënt kan werken aan je relatie en dat er veel kan veranderen op een korte tijd

 

COMMUNICATIE
Je gaat
open communiceren over verschillen en uitdagingen in je relatie. Je ontdekt wat je écht wil en hoe je positief omgaat met conflicten. Je luistert naar elkaars behoefte rond autonomie (vrijheid) en verbondenheid (samen zijn, intimiteit) en uit jezelf op een verbindende en respectvolle manier.

 

OPVOLGING

Na de relatievakantie zijn (online) opvolggesprekken mogelijk via e-Talk-time of in de praktijk van Me&We.

 

PROFESSIONELE AANPAK
Je kan vertrouwen op een professionele aanpak die gebaseerd is op ervaring en kennis uit mijn opleidingen als
Gezinswetenschapper, Erkend Familiaal Bemiddelaar en Relatie- en intimiteitscoach
Je kan helemaal jezelf zijn en rekenen op begeleide gesprekken die in alle veiligheid en vertrouwen verlopen in het Wielenhuisje of in de natuur.

Kies voor een relatievakantie en maak plaats in je koffer voor nieuwe kansen in de liefde en plezier in jullie relatie.

Voel je de energie en opluchting al?

Kies voor flexibiteit en losse gesprekken tijdens je relatievakantie.

Beleef een Midweek Relatievakantie en kies voor een unieke en intense beleving van jullie relatie. 

Beleef een Midweek Relatievakantie
inclusief culinaire verwennerijen, extra's en opvolging na de vakantie

Lees meer over Talk-time en mijn diploma's als Familiaal Bemiddelaar, Gezinswetenschapper en Relatie- en intimiteitscoach bij de FAQ. Check de blog of schrijf je in op de Nieuwsbrief om meer te weten te komen over Me&We.

Ook na je vakantie kan je blijven rekenen op Me&We. Tijdens online gesprekken kunnen we nog dieper ingaan op de thema's of uitdagingen in je relatie.

Check E-Talk-time voor meer info. 

 

VOORWAARDEN TALK-TIME
 

Talk-time werkt het beste wanneer jullie beiden willen werken aan de relatie. Indien één van beiden nog niet klaar is om te kiezen vor Talk-time, biedt Me&We de mogelijkheid om individueel van start te gaan.

 

Gesprekken vinden enkel plaats tijdens weekdagen van maandag t.e.m. vrijdag en na overleg.

 

Talk-time Intens en Inclusive zijn enkel te boeken per midweek van maandag t.e.m. vrijdag en kunnen indien gewenst verlengd worden met een weekend.

 

Prijzen zijn exclusief verblijf van 79 euro per nacht tijdens weekdagen en 99 euro per nacht tijdens weekenddagen (vrijdag- en zaterdagnacht).

 

Bij het boekingsproces lees je alle algemene voorwaarden voor Talk-time.