20210101_182818.jpg
 

OVER ONS

Niet perfect...wel uniek

20201015_140648.jpg


Ik ben geboren in Wiemesmeer en zag pas 19 jaar later in dat onze groene omgeving écht de max is. Pieter kwam van 't stad naar het groenste snoepje en was degene die me liet zien hoe mooi het is om tussen de bossen te wonen. Ik geniet van het bos tijdens een looptocht of samen met Pieter en onze drie levendige jongens tijdens een avontuurlijke wandeling. Ik vind het super om ook vakantiegasten deze groene vitamine én een unieke vakantiebelevenis te laten ervaren in het Wielenhuisje. Ik bijt me graag vast in een project, luisteren geeft me veel voldoening en de tijd met mijn gezin is voor mij rijkdom.

Wij zijn Pieter en Mieke, beiden veertigers en genieten met ons gezin van het leven. Wij doen ons best om een mooi verhaal te maken van ons leven. We hopen dat ook jij hier in het Wielenhuisje mooie verhalen kan maken en deze nog lang kan delen met jezelf en anderen!

Mieke in't kort?

sportaanbidster     studieverslaafde     blije proever van Pieter's kookkunsten     

daktentlover    trampolinetester     dankbare mama     vrolijke gastvrouw

Profiel_pieter_2019.jpg

Geboren in t'stad, maar getogen als smakelijke Kempenaar met ouders en grootouders die graag en veel aan het fornuis stonden. Een verhuis en thuis in het hartje van Limburg gevonden. Ik ben een bezige bij met nood aan uitdagingen en liefde. Dat vind ik tijdens avontuurlijke vakanties met onze daktent en uiteenlopende jobs als leraar op de hogeschool en als zelfstandig trainer en gastheer. Ik zorg samen met onze 3 zonen voor de mannelijke stem in huis en "hoor" Mieke graag luisteren. Ik maak mensen graag blij.  Als gastheer van het Wielenhuisje kan ik mij daar volop in laten gaan. Wie weet kan ik daar binnenkort nog een schepje bovenop gooien door mijn laatste nieuwe passie als bbq-specialist te introduceren in het aanbod van Me&We.   

Pieter in't kort?

foodlover    enthousiasteling      genieter van rustige momenten     neuriespecialist     gezelschapsspelfanaat     gedreven docent    gezellige papa     smakelijke gastheer