242166502_369331651307095_6438555017575919237_n.jpg
 

OVER ONS

Niet perfect...wel uniek

20201015_140648.jpg


Ik ben mezelf. ;-) Daarnaast ben ik partner, mama van drie levendige kids, gepassioneerd Gezinswetenschapper, Familiaal bemiddelaar en Relatie- en intimiteitscoach. "Tijd voor jezelf en elkaar" is waar ik voor ga. In m'n eentje en met mijn gezin, familie en vrienden genieten van onze wereld is voor mij pure rijkdom. Ik ben dol op avontuur, heb steeds honger naar kennis over relaties, luister graag en bijt me regelmatig vast in nieuwe uitdagingen,

Graag inspireer ik mensen via verschillende wegen om ook te kiezen voor "Tijd voor zichzelf en elkaar". Ik vind het geweldig wanneer vakantiegasten proeven van de groene vitamine én een unieke vakantiebelevenis ervaren in het Wielenhuisje. Wanneer mensen kiezen voor een Relatievakantie bij Me&We begin ik te popelen. Ik ben graag getuige van hun kracht om doorheen de uitdagingen samen een nieuw verhaal te schrijven waar hun ogen van gaan schitteren.  

Wij zijn Pieter en Mieke, beiden veertigers en genieten met ons gezin van het leven. We hopen dat ook jij hier bij Me&We en in het Wielenhuisje mooie verhalen kan maken!

 

Mieke in't kort?

sportaanbidster     studieverslaafde     blije proever van Pieter's kookkunsten     

daktentlover    bemiddelaar     dankbare mama     vrolijke gastvrouw

Profiel_pieter_2019.jpg

Geboren in t'stad, maar getogen als smakelijke Kempenaar met ouders en grootouders die graag en veel aan het fornuis stonden. Een verhuis en thuis in het hartje van Limburg gevonden. Ik ben een bezige bij met nood aan uitdagingen. Dat vind ik in mijn gezin, als gastheer, als karateka en als docent op de hogeschool. Ik zorg samen met onze 3 zonen voor de mannelijke stem in huis en "hoor" Mieke graag luisteren. Ik maak mensen graag blij.  Als gastheer van het Wielenhuisje kan ik mij daar volop in laten gaan.    

Pieter in't kort?

foodlover    enthousiasteling      genieter van rustige momenten     neuriespecialist     gezelschapsspelfanaat     gedreven docent    gezellige papa     smakelijke gastheer