top of page
pexels-pixabay-355952.jpg

FAQ

Vraag wat je wil begrijpen

Online%20Shopping_edited.jpg
vakantie Wielenhuisje

VAKANTIE IN HET WIELENHUISJE

Wat is het WH

Wat is het Wielenhuisje?
Het Wielenhuisje is een knus vakantiehuisje type woonwagen (2021). Het is ingericht met veel liefde en de nodige luxe om jou een fantastische vakantiebeleving te bezorgen. Het is gelegen in het groenste snoepje van Vlaanderen waar je volop kan genieten van de natuur. In het centrum van Wiemesmeer in een groene privétuin kan je de voordelen van vakantie in de dorpskern combineren met ontspanning in een uniek vakantieverbljif. We verwelkomen je graag!  

Kan ik ontbijten in het Wielenhuisje?
Eet 's morgens een ontbijt of laat je verwennen door een luxe-ontbijt geleverd aan het Wielenhuisje. Klik hier voor meer info.

ontbijt
in- en uitchecken

Wat zijn de in- en uitchecktijden?

Op de dag van aankomst verwelkomen we je graag vanaf 16u. Je kan contactloos inchecken tot 22u of we ontvangen je persoonlijk op een afgesproken uur. 

Neem op de dag van vertrek nog de tijd voor een rustig ontbijt. Zodra jij om 11u de deur achter je dichttrekt, kunnen wij aan de slag zodat ook de volgende gasten in een kraaknet Wielenhuisje aan hun vakantie kunnen beginnen. 

 

 

 

Met hoeveel personen kunnen we in het Wielenhuisje?

Rust, ontspanning en tijd voor jezelf en elkaar staan centraal in het Wielenhuisje. Daarom gaan we voor maximum twee personen waarvan minstens 1 volwassene. (kinderen vanaf 16 jaar). 

 

Welke wegen leiden naar het Wielenhuisje?

Auto

Neem afrit 32 op de E314 (Leuven-Aken) en houd op de afrit links aan. Als je vanuit Nederland komt, houd je rechts aan op afrit 32. Voor de lichten draai je rechtsaf naar de Wiemesmeerstraat. Drie kilometer verder kom je in het centrum van Wiemesmeer terecht. Me&We ligt tegenover de kerk. Je ziet het logo van Me&We op een grijze poort aan je rechterkant. Volg de pijltjes "Inrit Me&We" en geniet van een ontspannende vakantie in het Wielenhuisje. Welkom!

 

Vanuit Luik neem je afrit 31 en houd rechts aan bij de splitsing. Volg de borden Maastricht/Bilzen/N700. Ga bij de rotonde rechtdoor richting Abbendaal. Ga aan de lichten naar rechts richting Munsterbilzen. Volg de N730 steeds rechtdoor (6 ronde punten en brug over het kanaal) tot aan de kerk van Wiemesmeer. Aan je linkerkant tegenover de kerk zie je een grijze poort met het logo van Me&We.

 

Openbaar vervoer

Neem de trein naar station Genk en kom met de G7 (Genk-Zutendaal) in een kwartiertje tot vlak voor de deur (halte Wiemesmeer Kerk). Vanuit Station Maastricht neem je de Belgische buslijn 45 naar Hasselt. Stap in Station Genk over op de G7 (Genk-Zutendaal).

 

Fiets

Tussen knooppunt 534 en 535 (tegenover de Sint-Jozefskerk in Wiemesmeer/Zutendaal).

Hoe geraak ik in het Wielenhuisje?

Bij aankomst kan je de poort openen met de code die je de dag voordien toegestuurd krijgt. Je kan meteen binnenrijden en je auto parkeren. Om 16u, kan je de sleutel vinden in het sleutelkastje. Welkom! 

Je vindt op de tafel een infoboekje met uitleg over activiteiten in de omgeving, contactgegevens van de eetgelegenheden in de buurt, alle info over het Wielenhuisje en alle nodige telefoonnummers. Wanneer je nog vragen hebt of een persoonlijke ontvangst wenst, kan je me contacteren.

Kan ik iemand verrassen met een cadeaubon?

Ja, je kan bij Me&We een cadeaubon kopen. Koop er eentje op de website of neem contact op om een persoonlijke cadeaubon op maat te maken. Wij maken er iets moois van en zorgen voor een verrassing erbij zodat het genieten meteen kan beginnen.

Welke maatregelen worden er getroffen betreffende Corona?

Je vakantieplekje is privé en er komen geen andere mensen. Wanneer je een persoonlijke ontvangst wenst, worden de veiligheidsregels strikt toegepast. De eigen toegangspoort met tuin is alleen voor jou. Wij maken na elke wissel intensief schoon en ontsmetten en verluchten alle ruimtes. Neem de sleutel uit het sleutelkastje en check veilig in. Betalen doe je vooraf dus alles kan contactloos. Heb je nog bijkomende vragen? Bel of mail ons!

 

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Vanaf 16u op de dag van aankomst tot 11u op de dag van vertrek mag je auto geparkeerd worden op de parking van het Wielenhuisje. Zo staat hij dichtbij en veilig in de afgesloten tuin. Voor of na deze uren kan je de auto 100 meter verder parkeren op de Postesstraat. 

Mogen kinderen mee op reis?

 

Me&We richt zich vooral op volwassenen die op zoek zijn naar rust, Me-time en We-time. Talk-time biedt partners de kans om te kiezen voor unieke Relatievakanties. 

 

Mogen huisdieren mee?

Neen, we hebben ervoor gekozen geen huisdieren toe te staan in en rond het Wielenhuisje. 

Mag er gerookt worden in het Wielenhuisje?

Neen, er kan wel gerookt worden op het terras of in de tuin.

 

Kan ik ook 1 nacht verblijven in het Wielenhuisje?

In bepaalde periodes kan het zijn dat je 1 nacht kan verblijven in het Wielenhuisje. Je kan altijd even checken of het mogelijk is via telefoon of mail.

Wat is inbegrepen in de prijs?

Op deze pagina vind je wat inclusief is.

Kan ik op internet?

Ja, er is gratis wifi voorzien.

Kan ik een elektrische fiets huren?

Ja! Contacteer ons minimum een week op voorhand via e-mail of telefoon en wij zorgen dat er bij aankomst een elektrische fiets of een elektrische tandem "Tees" klaarstaat.  

Neem je je eigen fiets mee? Je kan hem voor en na jouw fietstocht kwijt in de overdekte fietsenstalling. Er is een fietsenmaker op 500 meter van het Wielenhuisje.

Hoe kan ik betalen?

Je kan rechtstreeks boeken via de website en betalen via Creditcard en Paypal. Wil je graag betalen met een overschrijving, Bancontact of Ideal, stuur me dan jouw gewenste data door en ik bezorg je de betaalgegevens. Bij de boeking betaal je meteen het volledige bedrag. Je boeking is pas definitief wanneer het bedrag betaald is. 

Kan ik annuleren?

Soms gebeurt er iets waardoor je genoodzaakt bent de vakantie te annuleren. Dat is vervelend voor jou en voor ons. Neem telefonisch contact op met ons (+32478751852). Dan kunnen we kijken welke mogelijkheden er zijn. Als uitgangspunt hanteren we een vergoeding van 50% van het betaalde bedrag indien je binnen 2 weken voor aankomst annuleert en 100% wanneer je binnen de 24 uur voor aankomst annuleert. 

Wie kan ik bereiken?

Bel naar Mieke op +32(0)478751852. Wanneer ik niet kan opnemen, word je zo snel mogelijk teruggebeld.

hoeveel
route 1
aankomst
cadeaubon
corona
parkeren
kinderen
huidieren
roken
1 nacht
inclusief
internet
elektrische fiets
hoe betalen
annuleren
bereiken
WhatsApp Image 2021-01-14 at 10.16.54.jp
Me&Weetjes

ME&WEETJES

Wat zijn Me&Weetjes?

Me&Weetjes zijn kaartjes in A5 formaat die jou doen stilstaan bij verschillende waarden in het leven. Je gaat via spreuken, vragen en opdrachten aan de slag met een thema en staat stil bij hoe jij hier betekenis aan kan geven en hoe je het kan toepassen in je leven. De achterkant kan je gebruiken om jouw ervaringen te noteren. Er bestaan 52 kaartjes die jou wekelijks aanmoedigen om je te inspireren over verschillende levensthema's zoals genieten, dankbaar zijn, communiceren,...

De kaartjes staan op een standaard zodat je ze thuis op een centrale plaats kan zetten. Zo springen ze in het oog en word je regelmatig herinnerd aan het thema. Binnenkort kan je ze ook aankopen in de webshop.

Krijg ik tijdens mijn vakantie Me&Weetjes?

Wanneer je een arrangement of Talk-time boekt, krijg je 10 Me&Weetjes cadeau. Boek je daarna nog extra Talk-time, krijg je nog eens 10 Me&Weetjes erbovenop.

We willen er alles aan doen om je te inspireren en kijken er naar uit om deze waardevolle cadeautjes te delen met jou. 

Wanneer vul ik de Me&Weetjes in?

De Me&Weetjes zijn opgemaakt per week (52 kaartjes). Jij kiest of je hetzelfde kaartje toch nog een weekje langer gebruikt, elke dag aan de slag gaat met een ander kaartje of er eentje per maand invult. 

 Je kan ook afspreken met je partner, familielid, vriend(in) of collega’s om je samen te verdiepen in de thema's en elkaar te bevragen over de onderwerpen die aan bod komen. Je bent helemaal vrij om het op de manier te doen die voor jou het beste werkt. Uiteraard kan je ze hergebruiken.

Kan ik de Me&Weetjes kopen of cadeau doen?

Je kan de Me&Weetjes binnenkort via de webshop aankopen en er jezelf of iemand anders blij mee maken.

Wat zijn Me&Weetjes
Vakantie Me&Weetjes
Wanneer
kopen Me&Weetjes
20210501_161658_2.jpg
Praatpot

PRAATPOT

 

 

Wat is een Praatpot?

In het Wielenhuisje staat een Praatpot. Een wat? Een pot boordevol vragen over de thema's in jouw leven. Via deze vragen kan je nog meer ontdekken over de relatie met jezelf en anderen.

Hoe gebruik ik de Praatpot?

Neem tijd voor jouw tijd en stel jezelf één of meerdere vragen binnen het thema dat jij kiest. Ga in verbinding met je partner, vrienden of familie en creëer nog meer diepgang in jullie relatie. Wie weet trek je wel één van de speciale Me&We-vragen waarbij je het "Gelukszakje" mag openen? 

Trek een willekeurige vraag of kies voor een bepaald thema:

PERSOONLIJK

FAMILIE

PARTNER

VRIENDEN

Kan ik zo'n Praatpot kopen?

Binnenkort kan je de Praatpot via de website kopen of cadeau doen.

Wat is en Praatpot?
gebruik Praatpot
kopen Praatpot
bottom of page