AANBOD

Maak écht tijd voor jezelf en elkaar

Geniet van een ontspannende vakantie in

Zutendaal "Het groenste snoepje van Vlaanderen".

Wil je nog meer halen uit je vakantie? Dat kan!

Kies voor Me-time, We-time of vertel je verhaal tijdens Talk-time. 

Laat je onderdompelen in ons aanbod... 

Op reis met jezelf

Neem jezelf mee naar een plek waar aandacht voor

jou op de eerste plaats komt. Onthaast, geniet van de natuur en doe wat

je blij maakt.

Op reis met elkaar

Wil je er als koppel, familie of vrienden helemaal voor elkaar zijn? Proef met z'n tweeën van We-time in het Wielenhuisje en de omgeving. Geniet volop van de ontspannen sfeer.

Op reis met je verhaal

Een unieke vakantie beleven
én je verhaal delen in een huiselijke setting of in de natuur? Ontdek wat nodig is om ontspannen in relatie te zijn met jezelf en elkaar. 

pexels-joão-jesus-2480072.jpg
 

ME-TIME

Op reis met jezelf

Me-time, iedereen heeft er nood aan! Kom tot jezelf door het hectische leven even achter je te laten en te genieten, te ontspannen en andere oorden te verkennen. Trek er alleen op uit, maak wandelingen in het groen of denk dieper na over je leven. Doe wat je blij maakt! 

 

Hierdoor krijg je de energie om steeds opnieuw te beginnen. Met de kracht die je opdoet, kan je jezelf en anderen motiveren en groei je verder naar de dingen die JIJ wil in je leven. Bij Me&We krijg je de kans om jezelf volop de aandacht te geven die je verdient.

pexels-artem-beliaikin-2316087.jpg
 

WE-TIME

Op reis met elkaar

Klinkt We-time jullie als muziek in de oren? Heb je nood aan meer aandacht voor elkaar? Wil je quality time samen met je partner, vriend(in) of een familielid dat je nauw aan het hart ligt? Laat het hectische leven achter jullie en geniet van de ontspanning. Leer elkaar nog beter kennen tijdens jullie verblijf en doe waar jullie zin in hebben. Zo krijg je de kans om elkaar de aandacht te geven die jullie verdienen.

 
20210325_084818.jpg

TALK-TIME

Op reis met een verhaal

Bij Me&We kan je tijdens je verblijf je verhaal delen met Mieke. Je krijgt een luisterend oor en begeleide gesprekken rond thema's die spelen in jouw leven. Hou alvast een plaatsje vrij in je koffer om nieuwe kansen, energie, tevredenheid, opluchting en vrijheid mee naar huis te nemen na je verblijf. Ontdek wat je écht wil en hoe je positief kan omgaan met uitdagingen en conflicten.

Bij Me&We kan je zowel individueel als samen (partners, familieleden, vrienden,...) terecht. Aan jou/jullie de keuze of je het gesprek wil voeren in het Wielenhuisje, op een bankje in de tuin of tijdens een wandeling in het bos. Je kan helemaal jezelf zijn en erop vertrouwen dat onze gesprekken veilig en vertrouwelijk verlopen.

Je leest alles over Talk-time, mijn opleiding als erkend Familiaal Bemiddelaar en mijn diploma's van Gezinswetenschapper en Coach bij de FAQ.

Ook na je vakantie kan je blijven rekenen op Me&We. Tijdens online gesprekken kunnen we nog dieper ingaan op thema's of uitdagingen in je leven die jij of jullie verder willen doorgronden.

Check E-Talk-time voor meer info.