• Me&We

Ik ga op reis en neem mee...humor!


* Humor bevrijdt ons uit de greep van onze gedachten *Tijdens je reis in dit leven is het zo waardevol om dat goedlachse stukje van jezelf niet te vergeten. Neem een grote lading humor mee in je levensrugzak en gebruik er regelmatig wat van.


Ik zou nu meteen een lach op je gezicht willen toveren omdat lachen zoveel goeds doet met ons als mens. Kost het jou moeite om te lachen of stuur jij jouw mondhoeken snel de lucht in?* Lachen is gezond en vergroot je geluksgevoel *


Deze cartoondame investeerde in een knuffelmeter. Misschien interessant om iets vergelijkbaars te doen met humor...In deze blog krijg je een antwoord op de volgende vragen:


1. Wat zijn de voordelen van humor in mijn leven?

2. Wat is humor (niet)?

3. Hoe kan ik mijn gevoel voor humor laten groeien?