• Me&We

Natuurlijke relaties?!

Bijgewerkt op: feb 8

* A friend may wel be reckoned the masterpiece of nature *

Ralph Waldo EmersonWat zit er meer in onze natuur dan relaties? We zijn vanaf het prille begin in relatie…zowel met onszelf als met anderen. Relaties zijn allesomvattend. Je kan ervan houden, ze verafschuwen, erover twijfelen, ze aanbidden,... Je kan soms niet zonder, maar soms ook niet met.


Ik vergelijk relaties graag met de natuur. De natuur is prachtig: mooie kleuren, heerlijk geurende bloemen en fluitende vogeltjes. Maar de natuur doorstaat ook stormen, bomen verliezen hun bladeren en om te groeien is voeding, licht en warmte nodig. De natuur staat steeds opnieuw voor uitdagingen en verandering is een constante. Graag draag ik mijn steentje bij aan de natuur en de natuur geeft mij op haar beurt een fantastisch medicijn. In deze blog wil ik je warm maken voor het positieve effect van dit groene wondermiddel.


Stap voor stap kan je lezen hoe je jezelf en je relaties kan versterken door de deur naar buiten te openen. Wil je nog meer voordeel halen uit je natuurbeleving? Dan kan je ervoor kiezen om na elke stap oefeningen te doen.