• Me&We

Positief met je liefIk heb het geluk om opgegroeid te zijn met een positieve kijk op het leven. Natuurlijk werd ik als klein Mieke ook wel eens overheerst door negatieve gedachten, maar ik heb veel kunnen genieten van mooie momenten en ik besef nu dat dat een groot cadeau is.


Ik ben me pas echt bewust geworden van de kracht van positiviteit toen ik maandenlang met een negatief gevoel rondliep op het werk. Toen dit gevoel ook zijn effect had op andere vlakken in mijn leven besefte ik dat het zo niet verder kon. Ik wilde mijn negatieve gevoel inruilen voor positieve vibes en deed dat door op te geven wat me niet blij maakte. Het was een hele grote stap voor mij, maar de vrijheid, het geluksgevoel en de energie die dat opleverde heeft me een geweldige levensles bijgebracht. Ik kan nu sneller switchen wanneer iets in mijn leven een negatieve impact heeft en leerde dat opgeven ook positief kan zijn.


Aangezien de vrolijke kijk op mijn leven zo’n krachtig effect heeft, wijd ik graag een blog aan het thema positiviteit. En ik zou mij niet zijn als ik er nog een relatiesausje over giet… Op naar “Positief met je lief”.

  1. Iedereen positief?

  2. Positieve hersenen

  3. Zet je roze bril op!</